Jäseneksi  

Raahen moottorikerhon jäseneksi haet täyttämällä lomakkeen: LINKKI

*Jäsenmaksu 40€
*Liittymismaksu 50€
*Alle 25 vuotiailta uusilta jäseniltä ei liittymismaksua peritä
   

Mutka putkessa

Tietoja

Mutka putkessa.

Käydessäni Ojan Raudassa ruuviostoksilla nykäisi vanha pyöräkaverini Kervisen Kalle hiastani ja kehoitti katsomaan kinnostavaa vaihtopyörää. Hiukan muka kiireisenä meinasin jättää katselemisen väliin, mutta kun näin pyörän, niin menihän naama messingille: ensi rakkauteni Suzuki GSX1100 ja vielä mutka putkessa.


GSX 1100 on minulle SE pyörä. Kun 2-kymppisenä kyllästyin ensipyöräni Suzuki GT550:n mäntiin ilmestyviin reikiin ja päätin vaihtaa pyörää, niin SE pyörä tuli kohdalle. Olin katsellut noin 500 kuutioista yleispyörää, kun sain vinkin GSX:stä. Ensin en ollut kovin kiinnostunut laitteesta, mutta kun näin sen purujen keskellä puusepän verstaan nurkassa, hihkuin ääneen. Se oli iso! ja mikä määrä merkkivaloja mittaristossa.
Tässä Kallen esittelemässä pyörässä on turbo. GSX:n kone on varmasti eniten turbotettu moottoripyörän kone. Moottoripyörän turbottaminen on jotain täysin älytöntä ja ehkä siksi se on niin kiehtovaa. En varmaan uskaltaisi, mutta aina haaveilen tuommoisella kiihdyttämisestä. Tunne olisi varmasti kuten uusimmassa Motorrad-lehdessä toimittajalla joka nauroi ääneen kypärän sisällä kiihdyttäessään turbo-busalla. Ei ole aikamiehellä monesti naurun aiheita...

kuvakuva

Juttua kirjoittaessani tuli palava halu hakea vanha kuva varastosta:

 Eka ulkomaanmatka, TukholmaanEka ulkomaanmatka, Tukholmaan

   

Yhteistyössä  


Iskunvaimenninhuolto-, korjaus- ja säätötyötkaikkiin merkkeihin
Kelkat, autot, ATV, crossipyörät jne.

'

   

Yhteistä saunailtaa vietetään joka kk:n 1. perjantai.

Kerhoillat jatkuvat keskiviikkoisin ajelun ja yhdessäolon merkeissä.

Route88 kanssa yhteisiä arkiajeluita keskiviikkoisin (kesäkuusta alkaen). Lähtö Vihannin ST1:ltä klo 18.